2012-11-28 17:11:14• hírek • Szatmár.ro

A vidékiek problémái is fontosak

November 28-án, szerda délelőtt Halmi, Kisbábony és Dabolc utcáira is eljutott az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének karavánja, hogy házról-házra, ajtóról-ajtóra kopogtatva terjesszék a december 9-i parlamenti választásokon való jelenlét fontosságát.

Pataki Csaba, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének elnöke, a 2-es szenátori körzet szenátorjelöltje és Kereskényi Gábor, az RMDSZ szatmárnémeti szervezetének elnöke, az 5-ös választói körzet parlamenti képviselőjelöltje lelkes és szorgos önkéntesek jelenlétében látogatták meg az említett települések lakóit, hogy néhány perc erejéig szóba elegyedjenek velük és rávilágítsanak a magyar parlamenti képviselet fontosságára.

A lakosokkal való beszélgetés során szóba kerültek a vidékieket érintő, legfőképp mezőgazdasági problémák is. Epertermelő vidék lévén a helyiek arra kérték a jelölteket, megválasztásuk esetén járjanak közben, hogy a vidéken hütőházak létesüljenek, ugyanakkor arra is rávilágítottak, hogy több piacra lenne szükség, ahol a helyi termelők termékeiket értékesíthetnék.

A kampányolásban a helyi RMDSZ csapata, Ilyés Sándor, Halmi alpolgármestere, Juhász Róbert, a halmi polgármesteri hivatal tanácsadója és Balázs Gyula, kisbábonyi tanácsos is részt vett. A három település lakói valamennyi RMDSZ-est örömmel fogadtak.

„Az embereknek számos nehézségekkel kell nap mint nap megküzdeniük, ez alól a vidékiek sem kivételek. Ahhoz, hogy problémáikat minél inkább fel tudjuk térképezni, és azokra megoldásokat is tudjunk találni fontos a személyes kapcsolatok kialakítása. Csak így, kilépve az irodából, a városból, köztük sétálva, velük beszélgetve érezhetjük át valósággal gondjaikat. Ahhoz azonban, hogy segíteni tudjunk, elsősorban nekik kell segíteniük az RMDSZ jelöltjein, hogy bejussanak a parlamentbe, ahol a helyi magyarság érdekeit képviselhetik majd" - nyilatkozta Kereskényi Gábor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: